kreatív, minőségi családi és portréfotózás

Divat Inspirálta Karácsonyi Fotózás

Szeretnél résztvenni egy egyedi, különleges, divat inspirálta Karácsonyi családi és portréfotózás? Szeretnéd, hogy az idei Karácsonyra igazán emlékezetes és különleges pillanatokat örökítsünk meg? Akkor ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részt vegyél a Karácsonyi családi és portréfotózásunkon!

Szia!

Farkas Vivien vagyok, és már 13 éve foglalkozom fotózással. Szenvedélyem a szépség és divat világa, ezért főként beauty és fashion fotózásra specializálódtam.

Karácsonykor szeretném kínálni nektek a divat inspirálta fotózás lehetőségét, hogy egyedi és stílusos képekkel örökíthessétek meg a családi pillanatokat vagy a portréfotózásra vágyók személyiségét.

A fotózás során arra törekszem, hogy minőségi és kreatív képeket készítsek, amelyek nem csak egyszerűen elkészülnek, hanem tükrözik a család vagy az egyén egyediségét és stílusát. Fontos számomra, hogy a fotózás ne csak egy rutinmunka legyen, hanem egy élmény, amely során segítek kihozni belőletek a legjobbat.

Az általam kínált karácsonyi fotózás tökéletes ajándék lehet szeretteiteknek, hiszen a képek örökre megőrzik majd az ünnepi pillanatokat és a szeretetet, amit egymás iránt éreztek. Büszkén mutathatjátok majd ezeket a képeket, és mindig emlékeztethetnek titeket azokra a boldog pillanatokra, amiket együtt töltöttetek.

Ha szeretnétek egyedi és stílusos karácsonyi családi vagy portréfotókat, akkor ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot. Örömmel segítek nektek megvalósítani ezt az álmot, és elkészítem számotokra a legjobb képeket.

Köszönöm, hogy meglátogattátok a weboldalamat, és remélem, hamarosan találkozunk a fotózás alkalmával!

Ilyen képek készülnek majd rólad

Divat inspirálta családi és portréképek 2 stúdióban és különböző háttérrel. Kérlek jelezd melyik áll hozzád közelebb és úgy szervezzük a fotózást Budapesten.

Ezt mondják, akik már jártak nálam

Zakarné Réka
Kánvási Vivi

Vivien személyében egy szeretetreméltó, csodálatos embert ismerhettünk meg, akinek bájos profizmusa, nyitott, kedves személyisége által a fotózások meghitt, felszabadult, örömteli hangulatban telnek. Vele minden fotózás művészi alkotói folyamat, kifinomult ízléssel és figyelemmel fordul felénk, mellette természetesnek éljük meg a fotózás folyamatát és örömét. A képek önmagukért beszélnek, hálásan köszönjük Neked ezeket a pillanatokat!

Blanka, Réka, Andi