RÓLAM

Köszönöm, hogy felkerested az oldalam.

Elsősorban művészként tekintek magamra, szeretek festeni és mindent, ami művészettörténettel kapcsolatos. Szenvedélyem a fotózás, szeretek élni, szeretni és nevetni. Szeretek utazni és a körülöttem levő szépség inspirál.

A természetes fény szerelmese vagyok. Stílusom, művészi és egyben dokumentáció is, mely párosul stílussal és kifinomult érzékkel. Egyedi koncepció mentén dolgozom, mely tükrözi egyéniségeteket.

Nem elégszem meg addig, amíg a tökéletesség töredékére rá nem akadtam, legyen szó akár esküvő fotózásáról, portrésorozat készítéséről, családi vagy újszülött fotózásáról.

Remélem, hamarosan személyesen is megismerhetlek!

Szerelem. Mosoly. Meghittség. Lazaság.

„Kedves Vivien!
Szívünk tele hittel, reménységgel, Boldogság mit Te adtál munkával, tehetséggel. Bizalmunk a jövő, erényünk a múlt, Tehetséged áldása, soha el nem múlj. Legyen minden napod csodás, napsütötte, szép! Ihlet s múzsa ki kezedhez ér! Vigyázzon rád Teremtő, mindennek Atyja! Életed a jó reménység soha el ne hagyja! Köszönjük!”

„Farkas Vivi közel 4 éve készít képeket rólam, szeretem, ahogy kreatívan gondolkozik, meglátja a szépet, es képes ezt átadni a kepeivel. Pályám előrehaladásával természetes volt, hogy Ő fotózza a ruha kollekcióimat, es nem is lehetne jobb választás, pontosan tudja, hogy hogyan közöljön egy koncepciót a fotókkal. A jövőben is vele szeretnek dolgozni, mert a munkája, látásmódja, es egyénisége hiánypótló es fantasztikus.”

"Számomra hatalmas nagy harmónia, tisztelet, nyugodtság, precizitás az, ami első pillanatban megfogott munkájában. Tudtam, hogy arra a bizonyos nagy napra csak Őt kérhetem meg, hogy örökítse meg életünk legszebb napját. Most se döntenék másként, csakis ekkora alázattal és elszántsággal lehet ezt a szakmát művelni. A képek vissza adják számomra azokat az érzéseket, melyeket aznap átélhettünk. Köszönet érte."

"Hihetetlen, hogy munkáddal mennyit adsz és minden kisgyerek arcára mosolyt csalsz.”

"Csodás, minőségi képek, amik nagyszerűen idézik fel a nagy nap minden pillanatát. Közvetlen, kedves stílusoddal könnyedén elérted, hogy ne érezzük kellemetlenül magunkat annak ellenére, hogy egyikünk se szereti, ha fotózzák."